MSDN Academic Alliance pune la dispozitia facultatii si studentilor cele mai noii medii de dezvoltare, servere si platforme Microsoft. Departamentele membre pot instala uneltele software pe statiile din laboratoare in scop didactic si pentru cercetare, si pot permite accesul la aceste resurse cadrelor didactice si studentilor, pentru utilizare si instalare pe computerele personale.
Pentru ca să poţi descărca software gratuit şi cu licenţă:
Contul creat acum, la inscrierea pe lista, NU este contul cu care puteti folosi sistemul MSDN AA.
Salut, sunt student in anul 2 la UPT Fac. Constructii, sectia ICE, am facut cererea pentru MAP cam acum 2 saptamani, cu datele mele 100% corecte, pt ca am primit mail de confirmare. In mailul de confirmare zice "MAP isi rezerva dreptul sa respinga o inregistrare daca se constata ca exista dubii asupra datelor furnizate, sau datele nu sunt reale. Veti fi anuntat(a) prin e-mail in cazul luarii unei decizii nefavorabile." , eu nu am primit nici un mail cu "decizie nefavorabila". Aici pe forum zice undeva ca dureaza maxim 7 zile sa mii se activeze contul de unde pot downloada software licentiat, nici acum dupa aproximativ 2 saptamani nu am primit nici un mail care sa imi zica ca am contul activat. Am incercat sa ma loghez pe http://msdn63.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=msdnaa_nl4210 , nu merge mailu meu, si n-am primit nici o parola de la MSDNAA. Am incercat sa ma loghez pe http://ms.upt.ro/microsoft/elearning/ , daca bag userul si parola cu care m-am inregistrat, primesc eroarea asta
Description: An unhandled exception occurred during the execution of the current web request. Please review the stack trace for more information about the error and where it originated in the code. Exception Details: System.NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.Source Error: An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below. Stack Trace: [NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] elearning.Login.btnSignIn_Click(Object sender, EventArgs e) +171 System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105 System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +107 System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +33 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102
An unhandled exception was generated during the execution of the current web request. Information regarding the origin and location of the exception can be identified using the exception stack trace below.
[NullReferenceException: Object reference not set to an instance of an object.] elearning.Login.btnSignIn_Click(Object sender, EventArgs e) +171 System.Web.UI.WebControls.Button.OnClick(EventArgs e) +105 System.Web.UI.WebControls.Button.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +107 System.Web.UI.WebControls.Button.System.Web.UI.IPostBackEventHandler.RaisePostBackEvent(String eventArgument) +7 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(IPostBackEventHandler sourceControl, String eventArgument) +11 System.Web.UI.Page.RaisePostBackEvent(NameValueCollection postData) +33 System.Web.UI.Page.ProcessRequestMain(Boolean includeStagesBeforeAsyncPoint, Boolean includeStagesAfterAsyncPoint) +5102
Cum pot sa aflu si eu daca sunt eligibil pentru un cont sau nu, ca nu am primit nici un fel de raspuns dupa atata timp. E cazul sa refac cererea?
stympy: Am incercat sa ma loghez pe http://msdn63.e-academy.com/elms/Storefront/Home.aspx?campus=msdnaa_nl4210 , nu merge mailu meu, si n-am primit nici o parola de la MSDNAA
1) Cu ce parola ai incercat sa te loghezi pe acest site?? ..!! nu e parola de pe MAP !! Incearca sa faci ceva... dai pe acest site ( cel cu MSDNAA) I've forgotten my password!Click here for a reminder.
Si acolo introduci mailul tau cel care l-ai trecut la inregistrarea pe sit-ul MAP .. Daca iti zice Username: The value you entered is invalid.
Atunci nu ti s-a creat cont pe MSDNAA
2)Mai asteapta putin pana dupa vacanta.. 3)Trimite un mail la Diana, da-i datele tale si o sa se uite ea care e problema..
4)In mailul de confirmare zice "MAP isi rezerva dreptul sa respinga o inregistrare daca se constata ca exista dubii asupra datelor furnizate, sau datele nu sunt reale. Veti fi anuntat(a) prin e-mail in cazul luarii unei decizii nefavorabile."Nu sti ca pe orice site sunt chestii de astea.... PS: nu trebuia sa dai copy past.. la toata pagina cu eroarea... Eeroarea e 99% din cauza ca au modificat structura site-ului!
Probabil nu are nici o extensie. Pune-i fisierului extensia .exe. Daca mai ai intrebari sau tot nu merge, da mail la diana [dot] cotetiu [at] studentconsultant [dot] org.
super!a mers asa :) thanks
lucianb:Probabil nu are nici o extensie. Pune-i fisierului extensia .exe. Daca mai ai intrebari sau tot nu merge, da mail la diana [dot] cotetiu [at] studentconsultant [dot] org.
Iti voi raspunde pe scurt:
enache.iulian:De ce nu scrii si tu adresa aceea de E-mail ca tot romanul????
Student Club este dedicat pasionatilor de tehnologie.
Vei intalni membri sau alumni ai Microsoft Student Partners ce vor contribui cu bloguri, articole, evenimente sau pe forumuri.