Anonymous wrote:Am si eu o intrebare. Sunteti si voi in greva?:)
Anonymous wrote:potzi sa-mi dai sintaxa de la connection_string pentru conexiunea la MSSQLServer2000 am incercat cu: const string CONNECTION_STRING = "workstation id=BECKS;packet size=4096;integrated security=SSPI;data source=BECKS;persist security info=False;initial catalog=elearning"; dar nu vrea; zice : Login failed for user 'BECKS\ASPNET'. PS : formula de mai sus e cea pe care o da si el daca iau conexiunea si fac drag & drop pe formular
Anonymous wrote:Cum fac sa pot folosi proiectul trimis de tine. Nu imi compileaza si mi-ar lua destul de mult sa il fac eu dinnou . Chiar as avea mare nevoie de el , pt ca altfel nu cred ca voi termina tema la timp. Multumesc
Anonymous wrote: Am cateva comentarii: 1) instalarea unui dir. virtual in IIS functioneaza doar daca dam acelasi nume la alias ca si fisierul .sln (cel putin la mine). De asemenea, daca selectez mai mult decat permisiile implicite nu functioneaza. 2) tag-ul <location> trebuie sa inlocuiasca <authorization>, imediat dupa comentariul <!-- Authorization>. Oriunde altundeva nu merge. 3) FormsAuthentication.Signout(); pare sa nu existe sau sa nu fie recunoscut de Visual Studio. Daca are cineva o idee despre ce trebuie facut... Merci. Eva
am si eu o intrebare
cum accesez o baza de date ms access fara sa ii specific calea?
o cale virtuala sau ceva asemanator
Salut
sunt Tina
de curand m-am apucat de invatat AsP.NEt 2.0 si am cam intrat in ceata cu .ascx
urmaresc aplicatia pe care ati propus-o..
insa as avea nevoie de mai multe explicatii
cum ar fi :
cum sa fac sa imi afiseze pe rand panel-urile ?
ma refer la momentul cand dau click pe linkuri !!!
ms
Student Club este dedicat pasionatilor de tehnologie.
Vei intalni membri sau alumni ai Microsoft Student Partners ce vor contribui cu bloguri, articole, evenimente sau pe forumuri.